17 Eylül 2015 Perşembe

Uyanış !






Öyleyse nereye gittiğimizi sorgulamalıyız ...
Her neye inanıyorsak.























Mutlu Günler :)
























14 yorum:

  1. Allah her şeyin sahibidir ve yarattıkları onun ilminden onun dilediği kadar haberdar olurlar.Ayet-el Kürsi'yi hep türkçe okurum.Sevgili kızım.Bildirimleri incelerken ilk durağım senin bloğun oldu.Burada yorgun ruhuma onaracak yollar gördüm yeniden.İçim huzurla dolu olarak bloğundan çıkarken paylaşımın için sana Allah razı olsun diyor ve doğruluktan uzaklaşıp,gaflete asla düşmememiz için dua ederek ayrılıyorum.Sevgilerimle canım.Ece ablan.

    YanıtlaSil
  2. Ece Ablacımm , belkide senden çok uzak bir şehirde ve beni hiç tanımadan merhametli gönlünden dökülen bu duan beni nasıl mutlu etti bilemezsin ...
    Senden de ve hepimizden de Allah Razı Olsun İnş. ve bizi doğruluktan ayırmasın ...
    En güzel dua , kulun , kula yaptığı duadır ve senin duan içimi huzurla doldurdu...
    Ellerinden öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumum çıkmayınca yeniden teşekkür etmek ve cevaben yazdığım yorumu göndermek istedim.Sanki arada yazılmış bir eleştiri var da yolcu kardeşin yorumu o minvalde gibi geldi bana.Tövbe hakkında.Ne yazdığını aslında hakkım olmadığı halde merak ettim. Yaşadıklarımızla,yazdıklarımızla eleştirilmeyi ben değil kimse kabul etmez.Samimiyet ve empati ,yapılması gerekendir..Tövbeler insanların gerek duyduklarında ve pişmanlıkların- da Allah ile kul arasında sabit olan bir iletişimdir.Herkesin tövbe etmesi gereken durumları ve şu anda bile günaha girme ihtimaleri hep mevcuttur.Bu yazdıklarım için affını isteyerek bir saate yaklaşan verdiğim cevabımı izninle yazıyorum.==Canım kızım, mutlaka kızım yaşında olduğunu düşünüyorum.Kalpler biribirini uzaktan da tanır.Dualarla başladığım günlerin içinde daima ismin olacak.Sevgiyle öpüyorum seni yavrum.Allah tüm aile olarak sizi birbirinize ve vatanımızı da hepimize bağışlasın.Huzurlu günler yaşatsın ülkemizde.Sağlık ve mutluluk dileklerimle canım.Cevabın için çok mutlu oldum.

      Sil
    2. Ece abla , verdiğin cevapta bile kendini öyle naif bir dille ifade etmişsin ki , benim de dile getirmediğim düşüncelerimin tercümanı olmuşşun...
      İçinde samimi dua geçen tüm cümlelerine de Aminn diyorum tüm kalbimle ..
      25 yaşındayım bu arada belki annem , belki de teyzem yaşında olabilirsin ama ben bana en sıcak hissettiren ' Ece Abla ' ifadesini kullanmayı seviyorum.Bir ablam olmadığındandır belki sebebi ama , her neyse lafı değiştirmeden , tekrar teşekkür ederim. İyi ki varsın:)

      Sil
    3. Ben kırk yaşımdayken dünyaya gözlerini açmışsın yavrum.Abla demen hoşuma gider.Zira ben gençleri her zaman, yaşını almış,fakat hala olgunlaşmamış ve hoşgörüleri olmayan insanlara tercih ederim.Sen de iyi ki varsın yavrum.Sevgilerimle..Paylaşımlarda görüşmek dileğiyle..:)

      Sil
  3. Bir de o tevbeyi tutmak lazım tabii.

    YanıtlaSil
  4. Dünya üzerime üzerime geldiği zaman dua etmek kaidar bana huzur veren bir şey olamaz. Yüreğim hafifler, içim ferahlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde Handan ...
      Bazen unutabiliyorum , hatta çoğu zaman dua etmek aklıma gelmiyor ama bu büyük bir eksiklik insan için , bu sebeple bu konuya yoğunlaşıyorum son zamanlarda ve artık daha mutluyum :)

      Sil
  5. ne güzel hatırlatmalar..iyi geldi. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Sana emrettiğim halde seni secde etmekten alıkoyan nedir? :) Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. merhaba canım keşif etkinliğiyle ben de sana geri dönüş yaptım çok memnun oldum :) fakat takibini göremedim maalesef.. sevgiler..
    http://seffafbulutlar.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar.
    Her gün, gün yeniden doğar, her sabah taze bir başlangıçtır. Cenab-ı Allah'ı fırsat buldukça anacağız. Cenab-ı Hakk'ın kendisi söylüyor bunu. Güne nasıl başlarsak öyle de bitiyor. Cenab-ı Hakk, bu günlerimizi elimizden almasın. Bu günlerimizi aratmasın.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil

Bu konuda ne demek istersiniz ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...