9 Temmuz 2016 Cumartesi

İsim Koyma Sorunu


Henüz cinsiyeti belli bile değil iken bebeğimize isim bakmış biri olarak hala bir isim bulamamış olmak gerçekten canımı sıkan bir konu olmaya başladı.
Karar verebilecek gibi olduğumuz tek isim Çağan 'dı ama eşimin bu ismi pek benimseyememesinden dolayı vazgeçmek zorunda kaldım...

Şimdiyse tekrar tekrar okuduğum isim listelerinde içimize sinebilecek bir isim arıyoruz...


8 yorum:

  1. Aaa gözün aydın, tebrikler :) bu ne güzel bir haber, ne isim koyarsanız koyun ismiyle yaşasın, çok sevindim. Ben Kemal ismini öneririm naçizane. Atatürk'ümüzden esinlenerek..
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Rabbım sağlıkla huzurla kucağınıza almanız dileğiyle evladınızı Elbet bir isim bulunur sıkmayın kendinizi Bende Özgür öneririm naçizane ...:)

    YanıtlaSil
  3. Çokkk teşekkür ederim not alacağım tüm önerileri tekrar :)

    YanıtlaSil
  4. Süheyl.
    Kolay, yumuşak anlamlarına gelir.
    İnşaallah kolaylıkla büyütürsünüz. :)

    YanıtlaSil
  5. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) bende bir iki tane önerebilirim: bulut, toprak, uras, çınar ;)

    YanıtlaSil
  6. Yakın bir zamanda ayni seyi yasamis biri olaraktan derim ki İsim konusu sahiden de cok zor mesele eger ki onceden kafanizda belli bir isim yoksa ki bende de oyle oldu.can sıkıyor. Eşimin hep istedigi bir isim zaten vardi O koydu bana sen de sec yanina bir isim dedi ama ben gunlerce baktigim binlerce isim arasindan bir turlu icime sinen isim secemedim:))) bir tane vardi aklimda onda da kararsiz kaldim. Oyle ki esim nufus cuzdani cikarmaya giderken bak son şansin ver kararini gidiyorum dediginde o an bile olsa mi olmasa mi derken, olmadi:D o yuzden isim onermeyecegim. insallah icine sinen bir isim olur.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba :)
    Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederimm. İsim konusunda çok sevdiğim canım babamın fikrini almak istedim. İlk oğlumuzun isminin birini seçerken kayınpederimin ismini koymayı önermiştim ve öyle olmuştu . Bu bebeğimizde de babamın ismini koymayı önerdim ama o ismini koymamız yerine beğendiği bir ismi önerdi . Yani oğlumuzun ilk ismi babamın önerisi ile Emre olacak kısmetse .
    Tabiki ikinci isim arayışımız hala devam ediyor ve her ne kadar Emre ismine uyumlu olmasa da biz oğlum Eren ile Toprak isminde yoğunlaşıyoruz son zamanlarda :)

    YanıtlaSil

Bu konuda ne demek istersiniz ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...