15 Aralık 2015 Salı

Secret Alıntılar - 2

DR. JOE VITALE

Hayatınızı değiştirmeye başlamak için şu an yapabileceğiniz bir şey var mı? Yapabileceğiniz ilk şey, sahip olduğunuz için şükrettiklerinizin listesini yapmak. Bunu yapmak, enerjinizive dolayısıyla düşüncelerinizi değiştirerek, düşüncelerinizi değiştirmeye başlayacak. Bu egzersizi uygulamadan önce,sahip olmadıklarınıza, yakınmalarınıza ve sorunlarınıza odaklanmış olabilirsiniz, ama egzersizden sonra, farklı bir yöne gideceksiniz. Sizi mutlu eden her şey için şükretmeye başlayacaksınız.



"Minnettarlık duygusunun, beyninizin Evren'in yaratıcı enerjisiyle uyum sağladığı düşüncesi sizin için yeniyse, onu iyi kavrayın; doğru olduğunu göreceksiniz."

WALLACE WALLES (1860-1911)


"Olduğumuz her şey, düşünmüş olduklarımızınsonucudur."Buddha (MO 563-483)


MARCI SHIMOFF 

Şükretmek, yaşamınıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir.


JAMES RAY

Şükretmek benim için son derece etkili bir alıştırma oldu.Sabahlan uyandığımda; "Teşekkür ederim" diyorum. Her sabah, ayaklarım zemine değdiğinde buna şükrediyorum.Sonra, dişlerimi fırçalayıp yeni güne hazırlanırken şükrettiğim şeyler sayesinde koşturmaya başlıyorum.Rutin işlerimi yaparken, bir yandan da minnettarlığımı duyumsuyorum.


Sahip olduklarınıza karşı nankörlük ederseniz, daha fazlasını yaşamınıza getirmeniz imkansızlaşır. Neden? Çünkü, nankörlük ettiğinizde, yaydığınız duygu ve düşüncelerin tamamı olumsuzdur.Kıskançlık, alınganlık, doyumsuzluk, "açgözlülük" de, size istediğinizi getiremeyecek duygulardandır.Bunlarla ancak istemediğiniz şeyleri arttırabilirsiniz. Bu olumsuz hisler, size gelmekte olan iyilikleri engellerler. Yeni bir araba istemekle birlikte, sahip olduğunuz araba için şükretmiyorsanız,gönderdiğiniz baskın frekans hoşnutsuzluk olacaktır.Şu an sahip olduğunuz her şeye şükredin. Hayatınızdaki şükredilecek her şeyi tek tek düşünmeye başladığınızda, düşüncelerinizden size geri gelen bitmez tükenmez bir teşekkür edilecek şeyler listesi oluştuğunu görüp şaşıracaksınız. Yapmanız gerekentek şey şükretmeye başlamak, sonrasında çekim yasası bu minnetduygu ve düşüncelerinizi alarak, onları çoğaltıp benzerlerinisize geri yollayacak, şükretmenin frekansına takılı kalacaksınız ve bütün iyi şeylere kavuşacaksınız."Şükretme konusunda her gün alıştırma yapmak,bolluk ve bereketi çekmek için en önemli iletişimhatlarından birini oluşturmak demektir."


Devamı Gelecek ...

2 yorum:

  1. Merhaba sizi takip ettim ancak blogger'da yeniyim destek için sizde takip ederseniz sevinirm http://lavvienrose.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba , blog dünyasına hoşgeldin , bakacağım bloğuna , sevgiler..

      Sil

Bu konuda ne demek istersiniz ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...